25-02-07

Voorstelling

Hoi, ik heet Odin, geboren op 18 juli 1990 te Antwerpen, waar ik ook nog steeds woon. Ik zit in het 5de middelbaar ASO Wetenschappen-Wiskunde en ik wil, zodra ik van school kom, me aanmelden bij de KLM FLight Academy -of kortweg KLS- om deel te nemen aan de vooropleiding, die bij positief resultaat een plaatsje verzekert in de opleiding tot lijnpiloot. Deze opleiding duurt ongeveer 2 jaar met in het eerste jaar theorie en in het tweede jaar praktijk.

Met deze blog wil ik in afwachting tot mijn ontmoeting met de KLS verschillende leuke dingen posten. Als ik dit jaar (hopelijk) slaag dan heb ik in principe nog 1 jaar te gaan opschool. Hoe dichter we naderen tot het einde van m'n middelbare school, hoe relevanter de informatie en berichtgeving zal zijn, omdat ik dan o.a. de informatiedag in het verschiet heb liggen, waar ik dan uitgebreid verslag zal over uitbrengen.Als men mij dan toelaat tot de vooropleiding (is een soort toelatingsexamen)zal het pas écht interessant worden.

Natuurlijk mag ik nog niet te veel dagdromen, maar ik hoop dat dit allemaal voor mij weggelegd is, de lezers van deze blog kunnen mij alvast veel succes wensen!

Ziezo, mijn voorstelling zit er op. Voel je vrij om mij te mailen of commentaar achter te laten. Ik sta open voor mensen die dezelfde interesses willen delen, een opmerking hebben of wat willen vragen.

Groetjes oDin

20:44 Gepost door oDin | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Hi,
Ik ben 3lke(18j),ook een Belgje (Gent en ben nu laatste jaarstudente 6 wetenschappen wiskunde 6uur. Na mijn secundair onderwijs ga ik ook voor piloot in de KLM en nu 31 maart ga ik naar de infodag in antwerpen. Als je zin hebt voeg me maar toe: armyairforcegirl@hotmail.com
grtz
3lke

Gepost door: 3lke | 08-03-07

Hallo,

Nog even doorzetten en ge zijt van het middelbaar af ;-)
Ben er al ff vanaf (23jaar), heb ondertussen wat studies geprobeerd maar piloot zit in het bloed, het is het enigste wat ik wil doen dus 31maart infodag :-D

Zit momenteel in voorlaatste jaar informatica maar ga me deze zomer aanmelden.
Tot de zomer nog wat gaan zweefvliegen en genieten en studeren :s

Voeg me altijd toe op msn.

Groeten,

Tom

Gepost door: tomvh | 14-03-07

ah gij zijt dus de gene die me toegevoeg heeft :)

tot den 31ste of msn's

ps: wie wil er nu 8er een computerke zitten als ge piloot kunt worden...rare jongens die "informaticussen" :p

grtz
3lke

Gepost door: 3lke | 16-03-07

Bij mij een beetje hetzelfde als bij Tom: 23 jaar, studies achter de rug, beginnen te werken, maar na zoveel jaren zit die droom om piloot te worden nog steeds te sluimeren. Voeg me maar toe op MSN. En waar en wanneer is die infodag juist?

Gepost door: Ced | 23-03-07

De infodag waar Tom en ik naar toe gaan is op 31 maart. Maar deze is volzet. Volgende infodagen vind je terug op http://www.pilootworden.nl/index2.html

Inschrijven op voorhand is noodzakelijk. Na de inschrijving word je per e-mail uitgenodigd.

Grtz
3lke

Gepost door: 3lke | 24-03-07

Ahaa, nog belgen die piloot willen worden :P. Ik Studeer momenteel aan de KLS; klas 6-5. Misschien zie ik jullie tijdens de grading! Succes met de selectie! (zal maar eens terug air law gaan leren)

grts
Tom

Gepost door: Tom C | 28-03-07

jeuj een contactpersoon aan de KLS! super! ik heb nog een paar vraagjes...kan ik je misschien via msn of mail bereiken?

Gepost door: 3lke | 03-04-07

Ik heb u toegevoegd op msn

Gepost door: Tom C | 05-04-07

juw, ik ga dit jaar ook proberen om bij klm binnen te geraken dus voeg me eens toe aub:p woutergieraerts@hotmail.com

Gepost door: Wouter | 20-09-07

hey mensen, ik heb ook een droom om piloot te worden. Toen ik klein was speelde ik alleen maar met vliegtuigen, maar nu ik groot ben wil ik vliegtuigen echt besturen. Dat zou heel tof zijn als mijn droom uitkomt. Maar ik heb wel een heleboel vragen, het is mijn laatste jaar momenteel in 6ASO( wetenschappen wiskunde). Als iemand zin heeft voeg mij dan toe: riad733@hotmail.com

Gepost door: riad | 07-01-08

Ik ben Alican ik zit 1e jaar ASO ik doe latijns EN IK ZIL OOK PILOOT worden

Gepost door: Alican | 23-11-08

piloot geen

Gepost door: naba | 05-05-10

piloot leuke sit

Gepost door: naba | 05-05-10

De commentaren zijn gesloten.